close
تبلیغات در اینترنت
آشپزی

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
آخرین ارسال های انجمن عاشقانه az لاو
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 364 amob07
0 275 amob07
5 339 amob07
0 296 tarane
0 260 tarane
0 194 tarane
0 172 tarane
0 374 admin
0 431 admin
0 395 admin
0 443 admin
لینک باکس سایت
درباره : آشپزی , آموزش شیرینی پزی ,
بازدید : 109 ♥ تاریخ : یکشنبه 11 اسفند 1392 زمان : 19:27 ♥

طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن,پخت کیک های رژیمی

طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن برای مبتلایان به سلیاک


مواد لازم جهت طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن برای مبتلایان به سلیاک :

 

 آرد ذرت فاقد گلوتن 7 قاشق غذا خوری
 پودر شکر  7 قاشق غذا خوری
تخم مرغ  7 عدد
 وانیل بدون گلوتن 1/2 قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر بدون گلوتن 1 قاشق مرباخوری
 روغن مایع 2/5 قاشق غذا خوری






برچسب ها : طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت , مواد لازم برای تهیه کیک ذرت ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , متفرقه ,
بازدید : 133 ♥ تاریخ : یکشنبه 11 اسفند 1392 زمان : 19:25 ♥

نحوه خوشبو کردن خانه, ساخت رایحه های طبیعی خانه


بدون استفاده از اسپری‌های خوشبو‌کننده، با ترکیب موادی که خود تهیه می‌کنید خانه را معطر و پاکیزه و به رایحه دلخواه دست پیدا کنید.


با توجه به نقش حس بویایی، تاثیری که خانه تمیز و معطر در سلامت فکری و جسمی ما دارد بر کسی پوشیده نیست. طبیعت را دوست داشته باشیم و از مواد طبیعی برای این منظور استفاده کنیم.





برچسب ها : ساخت رایحه های خوشبو , خوشبوترین رایحه ها ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش شیرینی پزی ,
بازدید : 131 ♥ تاریخ : یکشنبه 11 اسفند 1392 زمان : 19:23 ♥

شیرینی گردویی مینیاتوری, درست کردن شیرینی گردویی


مواد لازم :

 آرد  ۲۲۵ گرم
 کره  ۱۸۵ گرم
  شکر ۱۱۰ گرم
 زرده تخم مرغ  یک عدد
 وانیل شکری  نصف ق چ
گردوی چرخ شده ۵۰ گرم
 بیکینگ پودر یک  قاشق غذا خوری


طرز تهیه :





برچسب ها : پخت شیرینی گردویی , تهیه شیرینی های شب عید ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 73 ♥ تاریخ : پنجشنبه 08 اسفند 1392 زمان : 0:45 ♥


طرز تهیه شله ماش, طرز تهیه آش شله


مواد لازم :

لوبیاچیتی یک چهارم پیمانه
 ماش  ۲ پیمانه
 عدس  نصف پیمانه
 برنج یک چهارم پیمانه
 پیازداغ به مقدار زیاد
آب گوشت ۴ پیمانه
کشک به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نعناع داغ به مقدار زیاد







برچسب ها : پخت آش های محلی , طرز پخت شله ماش ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 99 ♥ تاریخ : سه شنبه 06 اسفند 1392 زمان : 20:40 ♥

طرز پخت سالاد گرم سیب زمینی,نحوه پخت سالاد سیب زمینی


این سالاد گرم ترکیبی از سیب زمینی های پخته شده و برگ گیاهان خوراکی و با طعم سرکه می باشد.





برچسب ها : تهیه سالاد گرم سیب زمینی , درست کردن سالادهای گرم ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش شیرینی پزی ,
بازدید : 100 ♥ تاریخ : سه شنبه 06 اسفند 1392 زمان : 20:36 ♥

طرز تهیه دونات مخصوص صبحانه, پخت دونات صبحانه


مواد لازم :

 شیر  نصف پیمانه
 تخم مرغ هم زده شده یک عدد
 کره آب شده یک سوم پیمانه
 آرد یک و دو سوم پیمانه
شکر  سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق مربا خوری






برچسب ها : دونات مخصوص صیحانه , مواد لازم برای دونات ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 78 ♥ تاریخ : سه شنبه 06 اسفند 1392 زمان : 20:33 ♥

طرز پخت آش تمر هندی,پخت آش تمر هندی


مواد لازم :

 گوشت با استخوان نیم کیلو
 برنج  ۳۰۰ گرم ( یک ونیم لیوان )
 عدس سه چهارم لیوان
پیاز درشت  دو عدد
 تمر هندی ۳۰۰ گرم
نعنا خشک دو قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم


تمر هندی : ( البته میزان آن دلخواه هست و با توجه به تفاوت ترشی تمر ها می شود مقدار آن را تغییر داد )





برچسب ها : طرز تهیه آش تمر , پخت آش تمر ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 54 ♥ تاریخ : سه شنبه 06 اسفند 1392 زمان : 20:31 ♥

پخت خوراک نخود فرنگی, خوراک نخود فرنگی

روغن زیتون در کنار نخود فرنگی برای پاکسازی روده ومعده گزینه خوبی است

                               


مواد لازم جهت طرز تهیه خوراک نخود فرنگی:

 نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
 سیب زمینی  ۲ عدد
 هویج  ۳ عدد
سینه مرغ خرد شده  ۱ عدد
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده ۱ قاشق غذا خوری
آبغوره  یا آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
نمک- زردچوبه- فلفل به میزان لازم






برچسب ها : تهیه خوراک نخود فرنگی , نحوه پخت خوراک نخود فرنگی ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 86 ♥ تاریخ : جمعه 02 اسفند 1392 زمان : 16:18 ♥

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .

مواد لازم :برای ۵-۶ نفر

 فیله مرغ  نیم کیلو
 آبلیمو دو قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط  سه عدد
سیر  یک حبه
نمک و زعفران  به میزان لازم


مواد لازم برای خمیر بنیه :

تخم مرغ  دو عدد
 ماء الشعیر بدون طعم  یک لیوان
 شیر  نصف لیوان
 خمیر مایه :یک قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر  :یک قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
نمک و فلفل سفید به میزان لازم

 

ماء الشعیر بدون طعم : (اگه بدون طعم را دوست نداشتید می تونید از نوع لیمویی آن هم استفاده بفرمایید )

مواد لازم برای سس تاتار:

 زرده تخم مرغ پخته  دو عدد
 خیار شور ریز خرد شده  سه قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده  یک قاشق غذاخوری
 سس مایونز  سه قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
سس تند گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذاخوری






برچسب ها : طرز تهیه سس تارتار , پخت جوجه چینی با سس تارتار ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , انواع مربا و ترشی جات ,
بازدید : 99 ♥ تاریخ : جمعه 02 اسفند 1392 زمان : 16:15 ♥



طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه


مواد لازم:

 آلو سیاه ۱ کیلو
 شکر  نیم کیلو
 آب  ۲ لیوان






برچسب ها : نحوه درست کردن مربا آلو سیاه , طرز تهیه مربا آلو ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 76 ♥ تاریخ : سه شنبه 29 بهمن 1392 زمان : 0:44 ♥

این ساندویچ‌ بسیار سریع حاضر می‌شود و جزو دستهٔ خوراکیهایی به شمار می‌آید که هم می‌توان به عنوان غذا در وعده‌هایی چون ناهار خورد و هم به عنوان میان وعده و اسنک آن را میل کرد.



مواد لازم برای ۴ نفر :

 سس مایونز  ¼ پیمانه
 برگ اسفناج  دو پیمانه
 سیر رنده شده  یک قاشق چایخوری
  نمک  ¼ قاشق چایخوری
 فلفل ¼ قاشق چایخوری
نان تست ۸ عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پنیر بز، نرم شده ۱۱۰ گرم
کدو سبز کوچک یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده یک عدد






برچسب ها : ساندویچ پنیر کبابی , آموزش انواع غذاها , آشپزی , کلاس رایگان آشپزی ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 87 ♥ تاریخ : سه شنبه 29 بهمن 1392 زمان : 0:42 ♥

این سالاد بسیار زیبا و خوشمزه ی سیب زمینی با ترکیب پیاز قرمز و با طعم و مزه ترشی و سبزیجات می باشد.



مواد لازم : برای 4 تا 6 نفر

سیب زمینی کوچک پوست کنده و پخته شده  2 کیلو
 کرفس خرد شده  2 عدد
 پیاز قرمز متوسط و خرد شده  نصف یک عدد
 سس مایونز  نصف پیمانه
 شوید  2  قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
خردل زرد 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه مقداری
تخم مرغ آب پز شده و خرد شده 2 عدد






برچسب ها : طرز تهیه سالاد سیب زمینی با پیاز , آموزش اواع غذاها ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , غذاهای رژیمی ,
بازدید : 67 ♥ تاریخ : سه شنبه 29 بهمن 1392 زمان : 0:24 ♥

این آش برای سرما خوردگی عالیه.



مواد لازم آش شلغم :

 شلغم ۱ کیلو
 عدس نصف پیمانه
 برنج  ۱ پیمانه
 پیاز  ۲ عدد
 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
زیره به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم






برچسب ها : غذاهای رژیمی , آش شلغم , طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش شیرینی پزی ,
بازدید : 82 ♥ تاریخ : یکشنبه 27 بهمن 1392 زمان : 15:41 ♥

درباره : آشپزی , آموزش شیرینی پزی ,
بازدید : 98 ♥ تاریخ : یکشنبه 27 بهمن 1392 زمان : 15:29 ♥

درباره : آشپزی , آموزش شیرینی پزی ,
بازدید : 84 ♥ تاریخ : پنجشنبه 24 بهمن 1392 زمان : 14:5 ♥


طرز تهیه شیرینی روز ولنتاین,شکلات مخصوص روز عشق


بسیاری از افراد برای خرید هدیه، دچار اضطراب می‌شوند. یکی از هدیه هایی که میتوانید در روزعشق برای دوستانتان یا عزیزانتان شیرینی های خوشمزه و زیبا و بسیار ساده بپزید که در زیر طرز تهیه اش آمده است.

مواد لازم :

 آرد شیرینی  ۱۲۵ گرم
 کره  ۸۰ گرم
 نمک  یک هشتم قاشق چایخوری
 پودر قند  ۵۰ گرم
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شکلات تخته ای به مقدار لازم


طرز تهیه درادامه مطلب...





برچسب ها : پخت شیرینی ولنتاین , شیرینی مخصوص روز عشق ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 92 ♥ تاریخ : پنجشنبه 24 بهمن 1392 زمان : 14:2 ♥

طرز تهیه بستنی داغ,درست کردن بستنی
مواد لازم :

 بستنی وانیلی  ۲۰۰ گرم
 تکه های میوه مثل موز،آناناس،انبه و ...  مقداری
 شکلات و انواع مغزها  به دلخواه
 کاکائو  یک قاشق غذاخوری
 نسکافه  یک قاشق غذاخوری
شکر سه قاشق غذاخوری
آب یا شیر یک لیوان

ادامه مطلب...





برچسب ها : درست کردن بستنی داغ , درست کردن بستنی خانگی ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 93 ♥ تاریخ : پنجشنبه 24 بهمن 1392 زمان : 13:57 ♥


نحوه پخت پیراشکی, پخت پیراشکی در ساندویچ ساز


مواد لازم میانی:

 گوشت چرخ کرده 200 گرم
 پیاز  1 عدد
 نمک و فلفل به میزان لازم
 رب  1 قاشق غذا خوری


مواد لازم برای خمیر:

 تخم مرغ  2 عدد
 روغن نصف پیمانه
 ماست  نصف پیمانه
 بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
 آرد  1 پیمانه
نمک نصف قاشق مربا خوری
ادامه مطلب...




برچسب ها : مواد میانی داخل پیراشکی , روش پخت پیراشکی در اسنک پز , پختن کلوچه , اتاق آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش شیرینی پزی ,
بازدید : 106 ♥ تاریخ : دوشنبه 21 بهمن 1392 زمان : 15:4 ♥

شیرینی قلبی برای ولنتاین , طرز تهیه شیرینی مخصوص ولنتاین
مواد لازم :

 پودر قند  30 گرم
 کره  55 گرم
 وانیل  1/6 ق چ
 زرده تخم مرغ  نصف یک زرده
 آرد سفید  90 گرم
نمک 1/8 ق چ
آب نبات خرد شده 2/3 پیمانه






برچسب ها : طرز تهیه شیرینی قلبی , شیرینی ولنتاین , آشپزی , غذای خوشمزه , شیرینی , تهیه دسر , تهیه شیرینی , تهیه شیرینی جدید , پختن شیرینی خوشمزه ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 48 ♥ تاریخ : دوشنبه 14 بهمن 1392 زمان : 23:27 ♥

طرز تهیه کوفته ایتالیایی , پخت کوفته ایتالیایی



مواد لازم:

 گوشت چرخ کرده  ۵۰۰ گرم
 گوجه فرنگی رنده شده  ۸۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
 جعفری خورد شده  ۴ قاشق سوپ خوری
 پنیر پارمزان رنده شده  ۱۰۰ گرم
پودر نان خشک (خمیر خشک شده داخل نان باگت) ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد خلالی خرد شده
روغن زیتون به مقدار لازم
ریحان ۱۰۰ گرم






برچسب ها : پخت کوفته ایتالیایی , پخت انواع کوفته , آشپزی , پختن کوفته ایتالیایی , پختن کوفته ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 83 ♥ تاریخ : پنجشنبه 03 بهمن 1392 زمان : 22:4 ♥

کلوچه شکلاتی رژیمی , طرز تهیه کلوچه های رژیمی

مواد لازم :

 پودر کاکائو  نصف پیمانه
 نمک  به اندازه نوک قاشق مرباخوری
 شکر  نصف پیمانه
 سفیده تخم مرغ  ۳عدد درشت
 کرم تاتار یک هشتم قاشق مرباخوری
وانیل کمی
پودر قند یک قاشق غذاخوری
به ادامه مطلب بروید



برچسب ها : طرزتهیه کلوچه شکلاتی , کلوچه شکلاتی , کلوچه , پختن کلوچه شکلاتی , طرزپخت کلوچه شکلاتی , آموزش پخت کلوچه شکلاتی , پخت کلوچه شکلاتی , آموزش کلوچه شکلاتی , کلوچه آسان پز , آشپزی , تهیه دسرخوشمزه , دسرخوشمزه , تهیه خوراکی خوشمزه , پختن خوراکی ساده ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 62 ♥ تاریخ : پنجشنبه 03 بهمن 1392 زمان : 21:23 ♥



- غذاهای دریایی

طبخ ماهی بدون استفاده از روغن برای افراد با کلسترول بالا

مواد لازم برای  آکا



ماهی قزل آلا آشپزی  1عدد (به تعداد نفرات)

گوجه فرنگی حلقه شده     2 عدد

لیمو ترش تازه حلقه شده             1 عدد

نمک           به مقدار لازم

پودر زنجبیل            به مقدار لازم

سیر و شوید تازه               به مقدار لازم

طرز تهیه

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به  این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .

بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .

نکته قابل توجه :
افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.



برچسب ها : پختن ماهی قزل آلا , طریقه پختن ماهی قزل آلا , طریقه پختن ماهی , پختن قزل آلا , قزل آلای خوشمزه , پختن قزل آلای خوشمزه , پختن ماهی خوشمزه ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 97 ♥ تاریخ : پنجشنبه 03 بهمن 1392 زمان : 21:20 ♥

مواد لازم:

 

خمیر لازانیای آماده

یک بسته

گوشت چرخ کرده

نیم کیلو

پیاز سرخ شده

۳ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی

یک قاشق سوپخوری

سس سفید

۲ فنجان

پنیر پیتزا

۲۰۰ گرم

روغن

۱۰۰گرم

 

 

به ادامه مطلب بروید




برچسب ها : طریقه پخت لازانیا , لازانیای ایتالیایی , لازانیا , پختن لازانیا , آموزش پخت لازانیا , آشپزی , لازانیای خوشمزه , لازانیا بدون پنیزپیتزا , لازانیای جدید , لازانیای امروزی ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 99 ♥ تاریخ : پنجشنبه 03 بهمن 1392 زمان : 21:18 ♥

مواد لازم براي 4 نفر

 

بادمجان -------------------------------- 4 عدد متوسط

پياز ------------------------------------- 1 عدد متوسط

سير ------------------------------------ 2 حبه متوسط

زعفران دم كرده ------------------------ نصف استكان

مغز گردو ------------------------------- 100 گرم

نعناع خشك --------------------------- 2 قاشق غذا خوري

كشك ---------------------------------- به مقدار لازم  

 

 

طرز تهيه :

 

بادمجانها را پوست بگيريد ، برش عمودي بزنيد ، بشوئيد و نمك بزنيد و بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود .

 

بعد از خشك كردن بادمجانها ، آنها را در مقداري روغن سرخ كنيد و بعد از سرخ شدن ، روي حوله آشپزخانه يا دستمال كاغذي ضخيم بچينيد تا روغن اضافه آنها گرفته شود .

 

پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن همراه با كمي زردچوبه سرخ كنيد . وقتي پياز طلايي شد ، سيرها را رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد ، بعد از چند دقيقه نيمي از نعناع خشك را داخل تابه بريزيد و هم بزنيد .

 

بادمجانها را بكوبيد و داخل تابه بريزيد و بعد از مخلوط كردن مواد ، 2 ليوان آب جوش داخل تابه بريزيد و درب تابه را ببنيد . حرارت زير تابه را ملايم كنيد و بگذاريد مخلوط به مدت 30 دقيقه با حرارت ملايم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود .

 

مغز گردو را آسياب كنيد و بعد از 30 دقيقه كه مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقيمانده نعناع خشك ، به تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . اگر آب غذا كشيده شده بود حداكثر 1 ليوان آب جوش داخل ظرف بريزيد . درب ظرف را ببنيد و 10 دقيقه ديگر زمان دهيد تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند .

 

بعد از 10 دقيقه 3 قاشق غذا خوري كشك را همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد، درب ظرف را باز بگذاريد و حرارت زير تابه را كمي بالا ببريد تا آب اضافه كشك كشيده شود .

 

بعد از اينكه آب كشك كشيده شد ، زير تابه را خاموش كنيد ، درب تابه را ببنيد و 15 دقيقه اجازه دهيد تا مواد روي شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابيفتند . ( دقت كنيد كه حتما موقع جا افتادن غذا ، شعله زير تابه را خاموش كنيد و درب آن بسته باشد )

 

و بعد غذا را در ظرف مناسب بكشيد و سرو كنيد .

 

نكته :

 

موقع سرخ كردن بادمجانها براي اينكه نياز به روغن كمتري داشته باشيد ، درب تابه را ببنديد تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شوند .

كوبيدن بادمجانها صرفا براي يكدست شدن ظاهر غذاست و انسجام بيشتر بافت كشك و بادمجان .

 

بعد از اضافه كردن سير دقت كنيد تا زمان زيادي سير را تفت ندهيد . چون ممكن است در اثر حرارت سيرها سفت شوند .

 

بهتر است نعناع خشك را در چند مرحله به غذا بيفزائيد تا عطر و طعم و رنگ خود را از دست ندهد .

اگر از كمي ترخان خشك شده نيز داخل خوراك استفاده كنيد ، در عطر و طعم غذا بسيار موثر خواهد بود .

 

اگر آب گوشت در دسترس داريد به جاي آب جوش ، از آب گوشت استفاده كنيد . در اين صورت مزه خوراك بسيار لذيذ تر خواهد شد .



برچسب ها : آشپزی , کشک بادمجان , طریقه پخت کشک بادمجان , پختن کشک بادمجان , چگونه کشک بادمجان بپزیم؟ , پختن کشک بادمجون , طریقه پخت کشک بادمجون , غذای خوشمزه , چی بپزم؟ ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : کلاس های آموزشی آنلاین , آشپزی ,
بازدید : 66 ♥ تاریخ : سه شنبه 24 دي 1392 زمان : 23:24 ♥

حلوای شیر مواد لازم: شیر یک پیمانه آرد سفید یک پیمانه شکر یک پیمانه زعفران دم کرده مقداری روغن نصف پیمانه گلاب مقداری طرز تهیه: ابتدا شکر را در شیر حل کرده و کمی گرم میکنیم و بعد مقداری گلاب و زعفران را بهش اضافه میکنیم. سپس در ظرفی روغن را گرم کرده و آرد را تفت میدهیم تا طلایی شود.بعد از سرخ شدن ظرف را از روی گاز بردارید تا مایع به هنگام داغ بودن روغن به بیرون نپاشد،سپس آرام شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوای صاف و یکدستی را بدست بیاورید. می توانید شیر را جدا و شربت را جدا اضافه کنید ، بدین صورت که شربت را با آب قبلا آماده کنید و بعد از ریختن شیر ، بهش اضافه نمایید.اما اینجا ما اینکارو نکردیم و به نتیجه مورد نظر هم رسیدیم. انتخاب با خودتونه وفرقی نداره.می تونید از عرق هل یا پودر هل هم داخلش استفاده کنید. در ضمن میتونید برای خوشمزه تر شدن حلوا از شیر پرچرب یا یک مقدار خامه در شیر استفاده کنید و یا به جای روغن از کره پاستوریزه استفاده کنید. در آخر یک حلوای لطیف و خوش عطر دارید. نوش جونتون.



برچسب ها : طرزتهیه حلوای شیر , آموزش حلوای شیر , آشپزی , حلوای شیر , پختن حلوای شیر , حلوای شیرچیست؟ ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 96 ♥ تاریخ : سه شنبه 24 دي 1392 زمان : 23:4 ♥

برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت. میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است ) مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت. پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید. اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید. حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف ) روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید. بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید. روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست ) پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید. وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید. در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید. قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با سیفون یا آب پاش روی لازانیا اسپری کنید. حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد. وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید. در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید برای طرز تهیه ونکات مربوط به لازانیابه ادامه مطلب بروید.



برچسب ها : آشپزی , دستورپخت لازانیا , لازانیا , لازانیای خوشمزه , عکس لازانیا , پختن لازانیا , روش پخت لازانیا , روش پختن لازانیا , موادلازم برای لازانیا , غذاهای خوشمزه , آموزش پخت لازانیا , آموزش پخت غذاها , آموزش پختن غذای خوشمزه ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : کلاس های آموزشی آنلاین , آشپزی , آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 85 ♥ تاریخ : یکشنبه 01 دي 1392 زمان : 22:0 ♥


طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد لازم :

 فلفل دلمه ای 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
 سیر  4 حبه
 گردو  50 گرم
 زیره سبز (آسیاب شده)  3/4 قاشق چایخوری
 رب انار  1 و نیم قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان (کاملاً خالص)


طرز تهیه :
1.گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
2.حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


3. فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
4. پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.

 

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


5. فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:
1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

 

منبع : sooran.com





برچسب ها : موهامورا (سس لبنانی) , مواد لازم برای موهامورا , نکاتی برای پخت سس موهامورا ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : کلاس های آموزشی آنلاین , آشپزی , آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 91 ♥ تاریخ : یکشنبه 01 دي 1392 زمان : 21:30 ♥

درباره : آشپزی ,
بازدید : 93 ♥ تاریخ : جمعه 22 آذر 1392 زمان : 13:21 ♥


طرز تهیه ی پخت کیک ماهی تابه ای:


آرد 1/5 پیمانه. شکر 1 پیمانه. تخم مرغ 5 عدد. وانیل 1/4 ق.چ. روغن مایع 1/2 پیمانه.

طرز تهیه: همه مواد بجز آرد را مخلوط و با همزن تا جائی می زنیم که کرم رنگ شود و دور همزن را پائین می آوریم و آرد را به تدریج اضافه می کنیم. تابه ای را روی حرارت می گذاریم و چربش می کنیم و وقتی داغ شد مایع را درونش می ریزیم و دربشو می گذاریم وقتی یک طرفش خودش را گرفت بر می گردونیم تا طرف دیگرش نیز پخته شود.
باید تابه و مواد را متناسب انتخاب کنیم.
این کیک را می توانیم با انواع مارمالاد و خامه تزئین و سرو کنیم.





برچسب ها : طرزتهیه پخت کیک ماهی تابه ای , کیک ماهی تابه ای , پختن کیک ماهی تابه ای , آموزش کیک ماهی تابه ای , آموزش کیک پزی , آموزش شیرینی پزی , آموزش پختن کیک ماهی تابه ای , آموزش شیرینی , شیرینی پزی , اتاق مزه ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 88 ♥ تاریخ : جمعه 22 آذر 1392 زمان : 13:19 ♥

تهیه نان شیرمال ترکی:آکا


این شیرینی خیلی راحت تهیه میشه و  به شکل کیک یا شیرینی هر دو سرو میشه. بستگی به برشی که بهش می دید داره.

اما خیلی خوشمزه میشه ومناسب مهمونی هاست. پس امتحانش کنید.


این کیک خیلی ساده و راحت تهیه میشه و حتی نیازی به هم زن هم نداره.

اما بسیار خوشمزه و پر طرفداره.

مواد لازم:

تخم مرغ۲ عدد

شکر ۱پیمانه

آرد ۴/۳ پیمانه

بکینگ پودر۱ ق.چ

خرما ۱۵۰ گرم (۱۰ عدد) پوست وهسته گرفته و خرد شده

نمک نصف ق. چ

گردو ۱۰۰ گرم نگینی خرد شده

وانیل مقداری

تخم مرغ+شکر کرده با چنگال هم زده سپس آرد را یکباره اضافه می کنیم. یکدست که شد بکینگ پودر و نمک و خرما را هم میریزیم و حسابی مخلوط میکنیم و در آخر وانیل یا کمی دارچین اضافه کرده به همراه گردو ودر پیرکس چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و رویش را صاف می کنیم.در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه می گذاریم. به صورت کیک یا برش زده و شیرینی استفاده میشود.





برچسب ها : تهیه نان شیرمال ترکی آکا , نان شیرمال ترکی , طرزتهیه پختن نان شیرمال , آموزش آشپزی , آموزش نان شیرمال ترکی , آموزش شیرینی پزی جدید ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 100 ♥ تاریخ : جمعه 22 آذر 1392 زمان : 13:17 ♥

این شیرینی خیلی راحت تهیه میشه و  به شکل کیک یا شیرینی هر دو سرو میشه. بستگی به برشی که بهش می دید داره.

اما خیلی خوشمزه میشه ومناسب مهمونی هاست. پس امتحانش کنید.


این کیک خیلی ساده و راحت تهیه میشه و حتی نیازی به هم زن هم نداره.

اما بسیار خوشمزه و پر طرفداره.

مواد لازم:

تخم مرغ۲ عدد

شکر ۱پیمانه

آرد ۴/۳ پیمانه

بکینگ پودر۱ ق.چ

خرما ۱۵۰ گرم (۱۰ عدد) پوست وهسته گرفته و خرد شده

نمک نصف ق. چ

گردو ۱۰۰ گرم نگینی خرد شده

وانیل مقداری

تخم مرغ+شکر کرده با چنگال هم زده سپس آرد را یکباره اضافه می کنیم. یکدست که شد بکینگ پودر و نمک و خرما را هم میریزیم و حسابی مخلوط میکنیم و در آخر وانیل یا کمی دارچین اضافه کرده به همراه گردو ودر پیرکس چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و رویش را صاف می کنیم.در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه می گذاریم. به صورت کیک یا برش زده و شیرینی استفاده میشود.





برچسب ها : شیرینی خرمایی گردوچینی , شیرینی خرمایی , آموزش پخت شیرینی , آموزش شیرینی پزی , آموزش رایگان شیرینی پزی , آموزش رایگان آشپزی , آموزش شیرینی خرمایی , شیرینی خرماوگردویی ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
درباره : آشپزی ,
بازدید : 86 ♥ تاریخ : جمعه 22 آذر 1392 زمان : 12:16 ♥

دراینجاقصدداریم یک نوع ازشیرینی های خوشمزه ساد هرابه شماآموزش دهیم:

منتظر نظراتتون هستیم*




قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید

 

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید ......

 

 

مواد لازم برای خمیر قطاب

روغن جامد                          یک فنجان

ماست                                یک فنجان سر خالی

شیر                                  دو قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر                       به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)

آرد                                  به میزان لازم

پودرقند یا شکر                    به میزان لازم

روغن مایع                         یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها

مواد لازم برای وسط قطاب

 به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده  یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و  برای راحتی کار  با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.

برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند  سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .

 

 

 
 





برچسب ها : آموزش پختن شیرینی ساده , آموزش پختن قطاپ , آموزش پختن قطاب , آموزش پختن شیرینی , آموزش پختن شیرینی خوشمزه , آموزش آشپزی , آموزش آشپزی شیرینی , آموزش شیرینی پزی , آشپزی , کلاس های رایگان آموزشی آشپزی , کلاس آنلاین آوزش آشپزی ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()

اطلاعات
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 13

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 533
    کل نظرات : 61

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 11 نفر
  • باردید دیروز : 0 نفر
  • بازدید هفته : 11 نفر
  • بازدید ماه : 11 نفر
  • بازدید سال : 11 نفر
  • بازدید کلی : 436,443 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 0 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 0 نفر

آرشیو
تبلیغات متنی