close
تبلیغات در اینترنت
موهامورا (سس لبنانی)

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
آخرین ارسال های انجمن عاشقانه az لاو
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 366 amob07
0 277 amob07
5 343 amob07
0 298 tarane
0 262 tarane
0 196 tarane
0 174 tarane
0 379 admin
0 433 admin
0 398 admin
0 445 admin
لینک باکس سایت
درباره : کلاس های آموزشی آنلاین , آشپزی , آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 92 ♥ تاریخ : یکشنبه 01 دي 1392 زمان : 22:0 ♥


طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد لازم :

 فلفل دلمه ای 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
 سیر  4 حبه
 گردو  50 گرم
 زیره سبز (آسیاب شده)  3/4 قاشق چایخوری
 رب انار  1 و نیم قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان (کاملاً خالص)


طرز تهیه :
1.گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
2.حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


3. فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
4. پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.

 

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


5. فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:
1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

 

منبع : sooran.com





برچسب ها : موهامورا (سس لبنانی) , مواد لازم برای موهامورا , نکاتی برای پخت سس موهامورا ,
نویسنده : آ تــنــانظر بدهید ()
مطالب مرتبط
”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

اطلاعات
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 13

  • عضو شوید
  • ارسال کلمه عبور




  • آمار مطالب
    کل مطالب : 533
    کل نظرات : 61

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 151 نفر
  • باردید دیروز : 328 نفر
  • بازدید هفته : 1,050 نفر
  • بازدید ماه : 3,085 نفر
  • بازدید سال : 4,217 نفر
  • بازدید کلی : 440,649 نفر
  • ورودی امروز گوگل : 0 نفر
  • ورودی گوگل دیروز : 0 نفر

آرشیو
تبلیغات متنی